20 senioren appartementen Hof van Osseveld

Apeldoorn - Apeldoorn
Actueel aanbod

€ 230.000,- tot € 399.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
58 - 84m2
Inhoud
151 - 220m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Een kleinschalig woonhof voor senioren: Hof van Osseveld

Het woonhof bestaat uit zelfstandige seniorenappartementen, een ruime binnentuin en een gezamenlijke tuinkamer voor de bewoners. Anti-eenzaamheid, veiligheid, kwaliteit van leven en toekomstbestendigheid spelen de hoofdrol.

Natuurlijk zijn de duurzame woningen energiezuinig en zeer duurzaam.

Hof van Osseveld is bedoeld voor (actieve) senioren die volop in het leven staan. Mensen die gesteld zijn op hun zelfstandigheid en een eigen woning, maar het ook echt fijn vinden om onderdeel te zijn van een kleinschalige gemeenschap.

Wonen in dit woonhof combineert de vrijheid en het comfort van een eigen appartement met de gezelligheid en steun van samen leven in een kleine gemeenschap. Leven in een woonhof is eigenlijk leven zoals je altijd gedaan hebt en ook graag wil blijven doen als je ouder wordt: vanuit eigen regie en met oog voor anderen. En met de mogelijkheid dat jij op jouw beurt op anderen kan rekenen, mocht dat nodig zijn.

Er zijn 3 soorten appartementen te koop: een 2-tal met 1 slaapkamer, 12 middelgrote appartementen met 2 slaapkamers en 6 grotere met 2 slaapkamers.

Meer informatie

Kenmerken

Project
20 senioren appartementen Hof van Osseveld
Start verkoop
01-02-2024
Woningen
20 van 20 beschikbaar
Prijs
€ 230.000,- tot € 399.500,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Levensloopbestendig, Lift

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden