Actueel

Nieuws

Lokaal nieuws donderdag 14 juni 2018

In deze drukke tijden geen gelegenheid voor een nieuwbouwproject? Dan bieden wij u de oplossing!

In Okkenbroek, onder de rook van Deventer en op 10 minuten rijden van de snelweg A1, ligt een zeer goed onderhouden moderne én onderhoudsvrije 2-onder-1 kap woning uit 2009. De woning is onlangs geheel gemoderniseerd en heeft een strak en hoog afwerkingsniveau.

De woning ligt aan een doodlopende straat en de achtertuin is gunstig gelegen op het Zuid-Oosten. Tevens is het grenzend aan een bosperceel voor een heerlijke wandeling. Mocht u er langer op uit willen trekken voor een wandeling of fietstocht, ligt Okkenbroek tevens vlakbij de Sallandse Heuvelrug.
Het object is van de begane grond tot en met de tweede verdieping helemaal tot in de puntjes afgewerkt en erg goed geïsoleerd, het heeft energielabel A.
Op zaterdag 23 juni is er van 11.00u - 16.00u een open huis.  Op deze manier kunt u ongedwongen en zonder afspraak het object gelegen aan de Boerhofstraat 4 in Okkenbroek rustig bekijken. Graag zien wij u dan!
Voor meer informatie, neem contact op met ons kantoor, Siebert Makelaars in Raalte. Via email  info@siebertmakelaars.nl  of op telefoonnummer 0572-363664. Of kijk op onze website voor meer informatie over dit object.

Regionaal nieuws woensdag 25 april 2018

Tachtig woningen per jaar erbij

In het afgelopen jaar is het aantal woningen in de gemeente Putten met 87 nieuwe huizen toegenomen. Daarmee komt het gemiddeld aantal nieuwe woningen in de afgelopen jaren uit op rond de 72 woningen per jaar.

Succesvolle start verkoop 't Beekveld in Ugchelen Lokaal nieuws vrijdag 23 maart 2018

Succesvolle start verkoop 't Beekveld in Ugchelen

Donderdag 22 maart 2018 is het plan ’t Beekveld in Ugchelen in de verkoop gegaan. Het plan ligt op één van de mooiste locaties van het dorp, op de plek van de voormalige wasserij Hokatex langs de G.P. Duuringlaan te Ugchelen. De 6 prachtige woningen hebben volop ruimte en alle comfort die u tegenwoordig van een nieuwbouwhuis mag verwachten. Nieuwe woningen zijn in opdracht van Lunee vastgoed B.V. in verkoop gebracht en zal gerealiseerd worden door Plegt-Vos West B.V.

Lokaal nieuws dinsdag 20 maart 2018

Provincie biedt meer ruimte voor woningbouw in Apeldoorn

De provincie biedt Apeldoorn meer ruimte voor woningbouw. Hiermee komt ze tegemoet aan het dringende verzoek van het college van burgemeester en wethouders om een kleine 900 woningen toe te voegen aan de huidige woningbouwprogrammering.

Regionaal nieuws dinsdag 20 maart 2018

Arnhem en Renkum trekken landelijke aandacht met nieuwbouw

Drie nieuwbouwprojecten in Arnhem en Renkum trekken landelijk de aandacht vanwege de bijzondere architectuur. In Arnhem dingen de nieuwe concertzaal van Musis en het Gelders Huis naar de titel BNA Gebouw van het Jaar 2018, in Renkum is dat multifunctioneel centrum Doelum.

Regionaal nieuws maandag 26 februari 2018

Elfrink gelast onpartijdig onderzoek naar afhaken aannemers voor nieuwbouw Museum Arnhem

Er komt een grondig en onafhankelijk onderzoek naar de vraag waarom aannemers niet bereid zijn om het nieuwe Museum Arnhem te bouwen voor 15 miljoen euro.

Regionaal nieuws maandag 26 februari 2018

Rhedense PvdA zet zich in voor sociale woningbouw

De Rhedense woonvisie is opgesteld in samenwerking met makelaars, woningbouwverenigingen en andere kenners van de Rhedense woningmarkt.

Regionaal nieuws zondag 18 februari 2018

Woning in Barneveld kost gemiddeld 312.000 euro

De gemiddelde verkoopprijs van een koopwoning in Barneveld is in 2017 gestegen tot ruim 312 duizend euro. Dat blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek en het Kadaster.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden