Terug naar Project

Type B

Type B is een appartement van ca. 95 m2 gelegen op de begane grond van het gebouw. Het gaat om de bouwnummers 2, 3, 4 en 5. Deze appartementen zijn toegankelijk via de verhoogde stoep onder de arcade die aan de voorzijde langs de appartementen loopt. Deze stoep is bereikbaar middels een klein trapje of via de hellingbaan bij de hoofdentree

Indeling: entree/hal, een royale woonkamer met een luxe hoekkeuke n, toilet, badkamer met inloopdouche en een wastafel, twee slaapkamers en een technische ruimte.

Bouwnummer 2 en 3 hebben een eigen parkeerplaats op het binnenterrein achter het gebouw, bouwnummer 4 en 5 hebben een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder onder het gebouw. De berging bevindt zich op het binnenterrein.

Vanuit de woonkamer komt u via openslaande deuren op het terras. De terrassen verschillen in oppervlakte; bouwnummer 2 en 4 ca. 36 m², bouwnummer 3 ca. 26 m², bouwnummer 5 ca. 27 m². De zonligging van de terrassen is noord-west. Vanaf het terras kijkt u op het binnenterrein achter het gebouw.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 1.085,- tot € 1.115,-
Woonoppervlakte 95 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
2 - - 95 m2 2 - Verhuurd
3 - - 95 m2 2 - Verhuurd
4 - - 95 m2 2 - Verhuurd
5 - - 95 m2 2 - Verhuurd