De Vlindertuin

Apeldoorn - Apeldoorn
Actueel aanbod

€ 245.000,- tot € 344.250,-

Kenmerken

Woonoppervlak
127 - 141m2
Kaveloppervlak
131 - 291m2
Inhoud
469 - 521m3
Aantal kamers
3

Over dit project

VLINDERTUIN

In de groene nieuwbouwwijk Zuidbroek in Apeldoorn realiseert Loostad Vastgoedontwikkeling 8 royale twee-onder-één-kapwoningen, 10 fantastische hoekwoningen en 8 comfortabele tussenwoningen aan het Icarusblauwtje. De woningen zijn fraai van vormgeving en royaal van indeling, gesitueerd op ruime percelen.

De verkoop van de 2e fase in De Vlindertuin is gestart!!
Prijzen vanaf € 245.000 V.O.N.

Het uitgangspunt van het ontwerp is leefcomfort en ruimtelijke beleving. De woningen in de wijk Zuidbroek worden aangesloten op een warmtenet, waarmee alle huizen in de nieuwe wijk duurzaam worden verwarmd. Op die manier wordt het gebruik van fossiele energiebronnen teruggedrongen en de CO² uitstoot beperkt.

Vlindertuin ligt in de wijk Zuidbroek, een nieuwe wijk in het noordoosten van de stad Apeldoorn.
Een wijk met uitstekende voorzieningen en een wijkgericht centrum waar verschillende scholen, een medisch centrum, sportvoorzieningen, een grand café en een buurtsuper onderdak vinden. De wijk Zuidbroek bestaat uit 3 deelgebieden waar in totaal zo’n 3100 woningen worden gebouwd. De Vlindertuin ligt in het gelijknamige deelgebied.

Geïnteresseerd in dit project? Ga dan naar www.wonenindevlindertuin.nl voor meer informatie en om je in te schrijven voor een van de woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Vlindertuin
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
26
Prijs
€ 245.000,- tot € 344.250,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden