't Beekveld

Apeldoorn - Apeldoorn
Actueel aanbod

€ 200.000,- tot € 410.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
93 - 149m2

Over dit project

Wonen tussen het groen aan de Ugchelsebeek !!

Op fantastische locatie nabij de dorpskern van Ugchelen ligt dit kleinschalige nieuwbouwcomplex direct grenzend aan fraai aangelegd park met paden, groen, bomen en de Ugchelsebeek met watertrap op het voormalige ‘Winnemolenterrein’.

Het plan ’t Beekveld bestaat uit 5 appartementengebouwen, twee zijn identiek, de andere verschillend. De verschillen zijn ontstaan vanwege de wisselende posities welke de gebouwen innemen op de locatie. Deze locatie is gelegen op de plek van de vroegere wasserij Hokatex, in een nog verder verleden was er sprake van de “Winnemolen”, een van de vele molens langs de sprengen en beken in Ugchelen. In het kader van de nota “Belvedere” heeft de overheid eisen gesteld aan de invulling van locaties met cultuurhistorische waarde, in het geval van de locatie Hokatex was dat ook het geval. Het plan is ontwikkeld op basis van het industriële verleden van de locatie en de beek welke door het gebied voert. Zo ontstonden 5 appartementengebouwen welke elk op een eigen wijze inspelen op de karakteristiek en het verleden van de locatie.

De locatie ’t Beekveld ligt tussen de bestaande bebouwing van Ugchelen en het open groene buitengebied. Een zeer karakteristiek element is de spreng met een fraaie waterval die de bebouwing en het beeklandschap met elkaar verbindt. Al met al is ’t Beekveld een heerlijke plek om in alle rust te wonen, met natuur én voorzieningen binnen handbereik.

Onder het gebouw is een parkeerkelder gerealiseerd.

Nu te koop met No-Risk clausule!! Vraag naar de voorwaarden!

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Beekveld
Koopwoningen
7
Prijs
€ 200.000,- tot € 410.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Verwarming
CV-ketel (HR)
Overige
Lift

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden