Jachtlaan Woudrijck

Apeldoorn - Apeldoorn
Toekomstig aanbod

Over dit project

WONEN MET HET BOS AAN UW VOETEN AAN DE JACHTLAAN IN APELDOORN
Aan de rand van de Apeldoornse wijk Berg en Bos wordt het bijzondere project Woudrijck gerealiseerd. Op het terrein van de voormalige tennisclub “De Manege” is ruimte voor stijlvolle appartementen die aan de allerhoogste standaard voldoen. De bosrijke locatie tussen de Vonderlaan en de Jachtlaan biedt u volop privacy om te genieten van alles om u heen. Bovendien is uw nieuwe appartement duurzaam en helemaal gericht op uw comfort, zowel nu als in de toekomst. Heeft u interesse in dit mooie plan? Meld u aan als geïnteresseerde en laat ons weten hoe u hier zou willen wonen. We houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.
AAN DE GROENE RAND
VAN APELDOORN
De wijk Berg en Bos ligt op de Veluweflank en Woudrijck zelf grenst direct aan een prachtig bosperceel met eeuwenoude bomen. De flora en fauna geniet er een beschermde status en in de wijk mag niet zomaar gekapt worden. Hierdoor blijft u verzekerd van een heerlijke groene woonplek, een waar het bos letterlijk aan uw voeten ligt. Vanuit huis maakt u gemakkelijk een ommetje bij Paleis Het Loo of wandelt u naar een van de restaurants in de buurt. In drie minuten bent u op de fiets bij de supermarkt en ook een huisarts, een tandarts en andere medische voorzieningen zijn vlakbij. Zin in een middag shoppen of een avond uit? Binnen tien minuten fietst u naar de sfeervolle binnenstad van Apeldoorn of stap in de bus die voor de deur stopt.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar de projectwebsite www.woudrijckapeldoorn.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Jachtlaan Woudrijck
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden