De Silo Apeldoorn

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Apeldoorn - Apeldoorn
Actueel aanbod

€ 345.000,- tot € 999.000,-

Over dit project

Op een unieke locatie in Havenpark Apeldoorn verrijst binnenkort De Silo. Dit markante woongebouw telt 24 karakteristieke appartementen verdeeld over vijf verdiepingen. Welke woning je ook kiest, je geniet iedere dag van een prachtig uitzicht over het park. Robuust en veelzijdig: dat is wonen in De Silo.

Je wooncarrière starten of juist voltooien; het kan allebei in De Silo. De rijkdom aan verschillende appartementen variërend in uitzicht, groen, afmeting en prijs zorgt ervoor dat jong en oud zich hier meteen thuis voelen. Deze vrolijke mix aan bewoners resulteert in een vitale en levendige wijk. Een plek die bruist van de energie.

De Silo staat letterlijk met haar voeten in het park. Ook in het ontwerp vind je volop groen terug. Het plantenvak dat de topappartementen omringt, de groene wand aan de noordgevel, de plantenbakken op de begane grond en het groene dak op de topverdieping.

Als kersverse bewoner geniet je volop van het buitenleven. Al op de eerste lentedag geniet jij van de zon op je eigen buitenruimte, die speciaal ontworpen is als een inpandige loggia. Zo ben je beschut tegen weer en wind en profiteer je optimaal van de zon.

Bouwnummers 1 t/m 35 zijn in prijs begrensd door de gemeente. Op deze appartementen is een zelfbewoningsplicht en antispeculatiebeding van toepassing.

Wil je meer weten over De Silo en de start verkoop? Bekijk de website!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Silo Apeldoorn
Koopwoningen
24
Prijs
€ 345.000,- tot € 999.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden