De Silo Apeldoorn

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Apeldoorn - Apeldoorn
Actueel aanbod

€ 575.000,- tot € 595.000,-

Over dit project

Zie jij jezelf wonen in een groene omgeving en tóch midden in de stad? Lees dan gauw verder. Er zijn namelijk nog maar drie appartementen te koop in nieuwbouwproject De Silo, in het Havenpark in Apeldoorn. En er is nóg meer goed nieuws: de bouw is al gestart én de prijs is vanaf nu flink verlaagd.

De Silo is het laatste stukje van het Havenpark en ligt aan het Apeldoorns kanaal. In dit nieuwste stukje Apeldoorn vind je een diverse mix van bewoners, veel groen en water en ook de bruisende binnenstad en het station liggen om de hoek. Maar wacht niet te lang, want er zijn nog maar drie appartementen te koop: Helios, Aurora en Zenit. In de zomer van 2024 kun jij hier heerlijk wonen.

Wil je meer weten over De Silo en de start verkoop? Bekijk de website!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Silo Apeldoorn
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
2 van 24 beschikbaar
Prijs
€ 575.000,- tot € 595.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden