De Stek

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Apeldoorn - Apeldoorn
Actueel aanbod

€ 295.000,- tot € 679.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
75 - 144m2
Kaveloppervlak
128 - 484m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

27 stadswoningen in Apeldoorn

Wonen aan de rand van de stad, in het groen. Zó de deur uitlopen voor een picknick in het park, een praatje met de buren of een eindje hardlopen in het buitengebied. In ‘De Stek’ vloeien de gezelligheid van de stad Apeldoorn en het groene karakter van Zuidbroek heel natuurlijk samen. De 27 nieuwe woningen van De Stek liggen aan beide zijden van Park Zuidbroek. Er is keuze uit vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen. Allemaal nul-op-de-meter woningen, dus energieneutraal en met lage maandlasten. Dit alles prachtig gelegen in een groene omgeving. Wordt dit jouw nieuwe Stek?

Wonenhoe jij wilt
In De Stek kies jij zelf hoe jij het liefste wilt wonen. Er zijn drie verschillende woningtypes met elk een eigen ligging, karakter en prijsklasse. Aan de noordzijde van park Zuidbroek liggen twee vrijstaande woningen en zes twee-onder-één-kapwoningen op ruime percelen. Aan de zuidzijde liggen negentien rijwoningen, die uit te breiden zijn naar wens. Hier kun je wonen zoals jij wilt!

Nul-op-de-meter
In zo’n mooie, groene wijk als Zuidbroek besef je maar al te goed dat we zuinig moeten zijn op de aarde. Daarom zijn alle woningen energiezuinig en helemaal klaar voor de toekomst. Een ‘nul op de meter’-woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van genoeg zonnepanelen om zelf alle benodigde energie duurzaam op te wekken. Hiermee doe je het milieu een plezier, maar ook je portemonnee! Je bespaart namelijk elke maand weer op je vaste lasten. Fijn toch?

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke locatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte omtrent de start verkoop van 24 juni!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Stek
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
27
Prijs
€ 295.000,- tot € 679.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Oosten, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden