Huren in Crescent West

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Apeldoorn - Apeldoorn
Archief

€ 925,- p.m. tot € 1.180,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
64 - 95m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Nog één bouwnummer beschikbaar! 

In het prachtige project Crescent-West, op de hoek van de Hoofdstraat en het Stationsplein in Apeldoorn, worden 30 luxe appartementen gebouwd die door Van Wonen in de vrije sector zullen worden verhuurd. De huurprijzen variëren van € 925,- tot ca. € 1.180,- per maand. Indicatie servicekosten: € 65,- per maand.

De appartementen variëren in woonoppervlakte van ca. 64 m² tot ca. 95 m² en zijn verdeeld over begane grond en vier verdiepingen. Ieder appartement beschikt over één toegewezen parkeerplaats en berging.

De appartementen zijn gasloos gebouwd. Bovendien zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming en wordt via zonnepanelen op het dak gedeeltelijk eigen stroom opgewekt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Crescent West
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
30
Huurprijs (p.m.)
€ 925,- tot € 1.180,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden