Huren in Crescent West

Apeldoorn - Apeldoorn
Toekomstig aanbod

€ 950,- p.m. tot € 1.200,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
65 - 95m2

Over dit project

Start verhuur 3e kwartaal 2021.
Schrijf u nu in als belangstellende en blijf op de hoogte!

In het prachtige project Crescent-West, op de hoek van de Hoofdstraat en het Stationsplein in Apeldoorn, worden 30 luxe appartementen gebouwd die door Van Wonen in de vrije sector zullen worden verhuurd.

De appartementen variëren in woonoppervlakte van ca. 65 m² tot ca. 95 m² en zijn verdeeld over begane grond en vier verdiepingen.
De bouw start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021. Waarschijnlijk kunnen we dan in de tweede helft van 2022 de eerste huurders de sleutels van hun nieuwe thuis overhandigen.

De verhuur van deze appartementen start waarschijnlijk in het 3e kwartaal van 2021, circa 6 tot 9 maanden voordat de woningen worden opgeleverd.

Wilt u ook ‘Huren in Crescent-West’? Schrijf u dan alvast in als belangstellende!
We houden u gedurende de bouwperiode graag op de hoogte van onze vorderingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Crescent West
Huurwoningen
30
Huurprijs (p.m.)
€ 950,- tot € 1.200,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden