Parkzicht Zuidbroek - Apeldoorn

Apeldoorn
Actueel aanbod

€ 374.900,- tot € 474.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
165 - 187m2
Kaveloppervlak
140 - 275m2
Inhoud
563 - 664m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

In 2006 startte de aanleg van de nieuwe wijk Zuidbroek, aan de oostzijde van Apeldoorn. De wijk ligt gunstig ten opzichte van de snelweg A50 en op fietsafstand van het gezellige centrum. Maar je hoeft eigenlijk de wijk niet uit, om alles te vinden wat je zoekt. De supermarkt, basisschool, wijkcentrum en sporthal bevinden zich op wandel- en fietsafstand van je woning. En steek je de weg over, dan sta je in het nieuw aangelegde stadspark Zuidbroek.
In 2003 kreeg het Masterplan Zuidbroek groen licht: een zeer duurzame wijk voor 3100 woningen. Inmiddels is de wijk al voor een groot deel aangelegd en is dit een van de laatste nieuwbouwprojecten in de wijk. Dit is dus je kans om te wonen op deze heerlijke plek!

Het stadspark Zuidbroek werd gerealiseerd tussen 2012 en 2014. Het is 1000 meter lang en op het breedste deel 300 meter breed. Vroeger werd het terrein beschreven als de Apeldoornse Hooilanden. Bij het ontwerp van het park is er gekeken naar de geschiedenis van het beeklandschap en gestreefd om dit in oude glorie terug te brengen. Het resultaat is een heerlijk park voor iedereen. Een plek waar natuur en recreatie samenkomen. Zo spot je op deze plek misschien wel een lepelaar, kievieten, een blauwe reiger, bosrietzanger of een van de andere vele vogelsoorten die hier ook hun plek hebben gevonden.
Wonen in Parkzicht betekent leven en wonen op een heerlijke plek in een schitterende woning. De parkwoningen bieden veel ruimte (164 m2) met het stadspark Zuidbroek als voortuin. Al eerder werden 28 parkwoningen gerealiseerd aan de Rumbastraat, dus je kunt al een kijkje nemen hoe jouw toekomstige woning eruit komt te zien.
Struin met je partner of je kids over de wandelpaden, geniet van de fijne speeltuin met waterspeelplaats of trap een balletje op een van de voetbalvelden. Daarnaast loopt er zelfs een fitness trail door het park, waar de sportieveling zijn of haar hart kan ophalen! Sporten in de natuur, wat is er lekkerder dan dat?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkzicht Zuidbroek - Apeldoorn
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
36 (waarvan 36 beschikbaar)
Prijs
€ 374.900,- tot € 474.900,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden