Nijbroekseweg - Apeldoorn

Apeldoorn
Actueel aanbod

€ 435.000,- tot € 649.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
165 - 182m2
Kaveloppervlak
340 - 515m2
Inhoud
609 - 720m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

NIEUWBOUWWIJK ZUIDBROEK LIGT IN APELDOORN, EEN GROENE STAD OP DE VELUWE. IN EN RONDOM HET SFEERVOLLE CENTRUM VIND JE EEN UITGEBREID AANBOD VOORZIENINGEN OP HET GEBIED VAN ONDERWIJS, ZORG, SPORT, CULTUUR EN VRIJE TIJD. APELDOORN BEHOORT DAN OOK TOT DE GROOTSTE GEMEENTEN VAN NEDERLAND. TOCH MERK JE DAT NIET. IN EEN WIJK ALS ZUIDBROEK ERVAAR JE RUST, WORD JE OMGEVEN DOOR GROEN EN WOON JE IN EEN COMFORTABEL HUIS MET ALLE VOORZIENINGEN IN DE OMGEVING. WAT WIL JE NOG MEER?

NIEUWBOUWWIJK ZUIDBROEK LEEFT! MET EEN BRUISEND HART, SFEERVOLLE STRATEN EN EEN EIGEN PARK IS HET NET EEN KLEIN DORP. AAN DE NIJBROEKSEWEG, MIDDEN IN DE WIJK, KOMEN ACHT LEVENSLOOP BESTENDIGE WONINGEN TE STAAN. WOON JE HIER, DAN HOEF JE DE WIJK NIET UIT. ALLE VOORZIENINGEN VIND JE IN DE DIRECTE OMGEVING. OP 5 MINUTEN FIETSAFSTAND LIGT WINKELCENTRUM ANKLAAR. DIT WINKELCENTRUM HEEFT EEN ROYAAL AANBOD VOOR DE DAGELIJKSE BOODSCHAPPEN, VERZORGING EN HORECA. JE KUNT ER GRATIS PARKEREN EN MET MEER DAN 200 PARKEERPLAATSEN IS ER VOLDOENDE RUIMTE. KINDEREN KUNNEN LEKKER BUITEN SPELEN EN OP LANGE ZOMERAVONDEN GENIET JE SAMEN MET JE BUREN VAN EEN CONCERT IN HET PARK. JE VOELT JE HIER GELIJK THUIS.

ZUIDBROEK HEEFT DE MOOISTE ACHTERTUIN VAN APELDOORN. AAN DE WIJK GRENST HET UITGESTREKTE PARK ZUIDBROEK WAAR JE HEERLIJK KUNT UITWAAIEN. VOLG JE DE WANDELPADEN, DAN KOM JE VANZELF OP DE MOOISTE PLEKKEN TERECHT. OOK VOOR KINDEREN IS PARK ZUIDBROEK EEN LEUKE PLEK. SPELEN IN DE SPEELTUIN, VOETBALLEN OP DE VELDJES EN TUSSENDOOR GEZELLIG SAMEN PICKNICKEN, ER VALT ALTIJD WAT TE BELEVEN.

OOK STEDEN IN DE OMGEVING ZIJN DICHTBIJ. ZUIDBROEK IS AANGESLOTEN OP DE GROTE UITVALSWEGEN, WAARDOOR JE ZO DE A50 OF DE A1 OP RIJDT RICHTING ARNHEM, AMERSFOORT OF ZWOLLE. HET OPENBAAR VERVOER IS OOK GOED GEREGELD. DE BUS STOPT OP LOOPAFSTAND VAN JE HUIS EN ZOWEL STATION APELDOORN ALS STATION APELDOORN OSSEVELD LIGGEN OP FIETSAFSTAND.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nijbroekseweg - Apeldoorn
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
14 (waarvan 14 beschikbaar)
Prijs
€ 435.000,- tot € 649.500,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden