Huren op het Veld

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Apeldoorn - Apeldoorn
Actueel aanbod

€ 975,- p.m. tot € 1.320,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
113 - 127m2
Kaveloppervlak
130 - 214m2

Over dit project

Binnenkort in verhuur: 30 luxe huurwoningen in de wijk Zuidbroek in Apeldoorn!

Zoekt u een duurzame, comfortabele en luxe uitgevoerde huurwoning in de veelzijdige wijk Zuidbroek? Dat kan in het project 'Huren op het Veld'!

De bouw is in volle gang! Een voorzichtige prognose voor de oplevering is juni/juli 2020.

Op een prachtige plek in Zuidbroek, dichtbij winkelvoorzieningen, scholen en uitvalswegen, worden deze 30 luxe huurwoningen gebouwd. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen op het dak en uiteraard wordt er gasloos gebouwd, omdat gebruik wordt gemaakt van stadsverwarming.

Comfort vindt u als vanzelfsprekend in deze heerlijk geisoleerde woningen met een tuingerichte woonkamer, een luxe keuken en badkamer, drie slaapkamers en een ruime zolder.

Kortom: Huren op het Veld betekent zorgeloos wonen in een duurzame, energiezuinige woning in een gezellige wijk en met alle voorzieningen bij de hand!

Wilt u ook 'Huren op het Veld?
Schrijft u zich dan snel in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren op het Veld
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
30
Huurprijs (p.m.)
€ 975,- tot € 1.320,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden