Meesters van Apeldoorn - Stadswoningen en drive-in woningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Apeldoorn - Apeldoorn
Actueel aanbod

€ 575.000,- tot € 840.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
156 - 190m2
Kaveloppervlak
74 - 207m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Met Meesters van Apeldoorn komt Apeldoornse historie tot leven
Op een historisch plekje in hartje Apeldoorn komt Meesters van Apeldoorn. De eerste fase van dit plan omvat 14 royale drive-in-woningen en 5 zeer ruime stadswoningen en is nu in verkoop. Het tweeluik verrijst op de locatie van het voormalige Sportfondsenbad en het naastgelegen parkeerterrein aan de Van Huutstraat. In een volgende fase zal Meesters van Apeldoorn uitgroeien tot een heus drieluik. Direct op de hoek, aan de Kerklaan, krijgt de vroegere Koningin Wilhelmina Mulo dan een tweede leven. In dit rijkmonument zijn 5 stadsvilla’s voorzien. Daarmee is Meesters van Apeldoorn voltooid.

14 drive-in-woningen
Deze woningen hebben een leefoppervlakte van 156 m² en 24 m² inpandige bergruimte, verdeeld over vier woonlagen. Het kloppend hart van de drive-in-woning is de eerste verdieping. Hier bevindt zich een royale living met open keuken en aansluitend een balkon van ruim 16 vierkante meter. Op de tweede verdieping liggen twee grote slaapkamers en de badkamer. De derde verdieping biedt ruimte voor een royale werkruimte of extra slaapkamers. Ook is het mogelijk om hier een tweede badkamer te creëren. Parkeren kan deels onder de woning.

5 stadswoningen
Wil je nog meer ruimte en bovendien een stadstuin op de zonzijde? Dan is een stadswoning zeker iets voor jou. Elke woning heeft een leefoppervlakte van maar liefst 190 vierkante meter, vier slaapkamers en een tuin op het zuidwesten. Het leven speelt zich grotendeels af boven het maaiveld: een grote woonkamer met open keuken liggen op de eerste verdieping. Ook hier parkeer je uit het zicht, deels onder de woning. Elke stadswoning heeft parkeerruimte voor twee auto’s.

Blijf op de hoogte
Schrijf je in op de website en blijf op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Meesters van Apeldoorn - Stadswoningen en drive-in woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
19
Prijs
€ 575.000,- tot € 840.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden