Meesters van Apeldoorn - Drive-in-woningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Apeldoorn - Apeldoorn
Actueel aanbod

€ 575.000,- tot € 612.945,-

Kenmerken

Woonoppervlak
156 - 180m2
Kaveloppervlak
74 - 77m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Met Meesters van Apeldoorn komt Apeldoornse historie tot leven
Op een historisch plekje in hartje Apeldoorn komt Meesters van Apeldoorn. De eerste fase van dit plan omvat 14 royale drive-in-woningen. De woningen verrijzen op de locatie van het voormalige Sportfondsenbad en het naastgelegen parkeerterrein aan de Van Huutstraat.

14 drive-in-woningen
Deze woningen hebben een oppervlakte van 180 m², waarvan 24 m² inpandige bergruimte, verdeeld over vier woonlagen. Het kloppend hart van de drive-in-woning is de eerste verdieping. Hier bevindt zich een royale living met open keuken en aansluitend een balkon van ruim 16 vierkante meter. Op de tweede verdieping liggen twee grote slaapkamers en de badkamer. De derde verdieping biedt ruimte voor een royale werkruimte of extra slaapkamers. De laatste drive-in-woning is nog te koop. Hierin zijn een aantal opties meegenomen, zoals een balkon op de derde verdieping. Parkeren kan deels onder de woning.

Blijf op de hoogte
Schrijf je in op de website en blijf op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Meesters van Apeldoorn - Drive-in-woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
14
Prijs
€ 575.000,- tot € 612.945,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden