Groot Zonnehoeve - Apeldoorn

Apeldoorn
Actueel aanbod

€ 199.500,- tot € 322.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
59 - 103m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Het Quadrant - de Kroon op Groot Zonnehoeve
Het Quadrant vormt de kroon op Groot Zonnehoeve. In het laatste deel van deze nieuwbouwwijk ontwikkelen we een modern appartementengebouw met in totaal 46 appartementen. Of je nu starter bent of de stap zet van een huis naar een appartement, de kans is groot dat je hier vindt wat je zoekt.

Ligging
Appartementengebouw het Quadrant ligt in de wijk Groot Zonnehoeve, aan de oostkant van Apeldoorn. Vroeger was dit een uitgestrekt gebied waar koeien in de wei graasden. Nu is het een bijzonder park waar de natuur zijn gang gaat én waar je fijn kunt wonen.

Stads wonen in het groen
Het eigentijdse ontwerp maakt het Quadrant tot een bijzondere verschijning. Je zou bijna vergeten dat je vlakbij de binnenstad van Apeldoorn woont.

Overal op de fiets naartoe
Van supermarkten tot basisscholen en sportvoorzieningen, vanuit Groot Zonnehoeve kun je overal op de fiets naartoe. Gezellig de stad in? Binnen tien minuten sta je in hartje centrum. Je vindt er volop winkels, maar ook kunst, cultuur en gezellige restaurants. De omgeving verkennen? Dan zijn bezoekjes aan Paleis Het Loo, de Apenheul en de bossen van de Veluwe de moeite waard. Kortom: je hoeft je hier niet te vervelen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groot Zonnehoeve - Apeldoorn
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
46 (waarvan 16 beschikbaar)
Prijs
€ 199.500,- tot € 322.500,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden