De Veluwte

Apeldoorn
Actueel aanbod

€ 416.730,- tot € 416.730,-

Kenmerken

Woonoppervlak
156 - 156m2
Kaveloppervlak
420 - 420m2
Inhoud
609 - 609m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Genieten van een heerlijke en royale woning, aan de rand van de prachtige Veluwe en met alle voorzieningen in de buurt. Het kan in De Veluwte, midden in het dorp Uddel, gemeente Apeldoorn. Vlakbij de belangrijkste uitvalsweg van het dorp, maar ook met de natuur op een steenworp afstand.

In de Veluwte komen 6 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande woningen, waarvan 1 comfortwoning beschikbaar. De comfortwoning heeft de woonkamer, slaapkamer en badkamer beneden. Een deel van de woningen ligt aan een groen en autoluw hof wat de plek extra aantrekkelijk maakt voor gezinnen met (jonge) kinderen. De ruime en aantrekkelijke woningen liggen tussen de Uddelsekampweg, Markveldweg en Elspeterweg.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Veluwte
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 416.730,- tot € 416.730,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden