De Lanen Apeldoorn

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Apeldoorn - Apeldoorn
Actueel aanbod

€ 435.000,- tot € 475.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
150 - 154m2
Kaveloppervlak
420 - 458m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

De Lanen in Zuidbroek - Apeldoorn

Nieuwbouwproject "De Lanen", vier halfvrijstaande herenhuizen aan de Nijbroekseweg. Het project wordt gekenmerkt door de prachtige ruime en brede kavels van maar liefst 420 m2 tot 458 m2. Opvallend zijn de comfortabele inhoudsmaten, de lekker grote tuinen en de elegante architectuur. Hier wordt wonen echt genieten!

Niet alleen om, maar ook in het huis is de leefruimte riant. De woonoppervlaktes variëren van 150 m2 tot 154 m2 excl. de vrijstaande berging. De woningen beschikken over drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en door de hoge kapconstructie is er optioneel de mogelijkheid voor een extra slaap- en badkamer op zolder. De woningen worden onder andere opgeleverd met luxe sanitair, kunststof kozijnen en stadsverwarming (gasloos).

Zuidbroek leeft!
De nieuwste wijk van Apeldoorn is volop in ontwikkeling en het wordt er geweldig wonen, werken en leven. Zeker als je kiest voor een woning in De Lanen. Zuidbroek heeft alles wat je van een prettige woonomgeving mag verwachten. Veel groen, rust en ruimte. Maar ook praktische voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang, een supermarkt en een wijkcentrum. En wil je even de stad in? Het gezellige centrum van Apeldoorn bevindt zich op nog geen kwartiertje fietsen.

Geïnteresseerd in dit project? Kijk voor meer informatie op www.delanenapeldoorn.nl en meld je aan!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Lanen Apeldoorn
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
4
Prijs
€ 435.000,- tot € 475.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden