Landgoed Engelanderholt - Kavels en Appartementen

Apeldoorn - Beekbergen
Toekomstig aanbod

€ 498.000,- tot € 595.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
1697 - 3772m2

Over dit project

WONEN OP EEN NIEUW LANDGOED - Engelanderholt

Riant wonen in de bossen
Landgoed Engelanderholt laat uw hart sneller kloppen. Deze unieke locatie in het groen biedt straks een thuis aan eenieder die graag riant wil wonen zonder concessies te hoeven doen aan zijn of haar woonwensen en woonomgeving. Hier komen stijl, klasse en comfort op unieke wijze samen op een werkelijk prachtige plek.

Een bewogen geschiedenis... Een uitdagende toekomst!
Er is groen licht voor de herontwikkeling van het voormalige landgoed Spelderholt in Beekbergen. Een unieke plek met een bewogen geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie. Ooit woonden hier jagers en verzamelaars, in de nabije toekomst kan het uw nieuwe woonplek zijn: Landgoed Engelanderholt. Hier wordt leven eindeloos beleven en genieten.

Karaktervol groen
Landgoed Engelanderholt is fraai gelegen in de bossen tussen Apeldoorn en Beekbergen. Het groene karakter van het terrein blijft behouden en biedt straks een thuis aan twaalf riante kavels en een kleinschalig complex met circa 14 - 20 luxueuze appartementen die van alle gemakken voorzien zijn. Ook het vermaarde Riant Equestrian Centre, dat iets ten noorden ligt, zal naar deze plek verhuizen. En dat geeft Landgoed Engelanderholt nog meer uitstraling en cachet.

Riante kavels
Verspreid over het bosrijke terrein van Landgoed Engelanderholt liggen twaalf riante kavels waar u kunt bouwen zoals u dat voor ogen heeft. Er zijn woningontwerpen beschikbaar, maar u kunt ook geheel naar eigen wens een woning laten ontwerpen en bouwen. De kaveloppervlaktes variëren van 1.697 tot 3.772 m2 en de prijzen variëren van € 498.000,- tot € 595.000,- v.o.n.

Luxueuze appartementen
Het appartementencomplex verrijst in het hart van het landgoed en excelleert in comfort, uitstraling en mogelijkheden. Er komen zowel drie- als vierkamerappartementen met ondergronds een parkeergarage met voor elke bewoner twee parkeerplekken. Meld u aan als belangstellende en hoor het als eerste zodra er meer bekend is over de appartementen en de prijzen.

Bebouwing te gast
Het uitgangspunt bij de herontwikkeling van het gebied is dat wat groen is groen moet blijven en dat de bebouwing te gast is in de natuur. Op die manier kunt u straks eindeloos genieten van rust, ruimte en een woonomgeving die al uw zintuigen prikkelt.

Blijf op de hoogte
Vertel ons uw woonwensen en maak uw persoonlijke account aan op www.engelanderholt.nl. We houden u dan regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landgoed Engelanderholt - Kavels en Appartementen
Koopwoningen
32
Prijs
€ 498.000,- tot € 595.000,-
Type woningen
Appartement, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden