Landgoed Engelanderholt - Kavels en Appartementen

Apeldoorn - Beekbergen
Toekomstig aanbod

vanaf € 498.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
180 - 360m2

Over dit project

WONEN OP EEN NIEUW LANDGOED - Engelanderholt

Riant wonen in de bossen
Landgoed Engelanderholt laat uw hart sneller kloppen. Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij Apeldoorn, Ugchelen en Beekbergen, vindt u straks een thuis waar u luxueus kunt wonen zonder concessies te hoeven doen aan uw persoonlijke woonwensen. Hier komen stijl, klasse en comfort op unieke wijze samen op een werkelijk prachtige plek. In een omgeving die alle zintuigen prikkelt en waar bijzonder wonen een buitengewone belevenis wordt die met niets te vergelijken valt.

Wonen in een imposant natuurgebied met een rijke historie
De Veluwe imponeert in al zijn facetten. Het geweldige natuurgebied kent een rijke historie die voortduurt tot op de dag van vandaag. Fraaie landgoederen, intrigerende kastelen, imposante buitenplaatsen en een enorm rijke flora en fauna maken dit stukje Nederland tot een geweldige plek om eindeloos van te genieten. Te midden van al deze pracht en praal woont u straks groots in een kleinschalig appartementengebouw dat met de grootste zorg en oog voor het kleinste detail wordt gerealiseerd.

Een perfecte uitvalsbasis dankzij de centrale ligging
Op Landgoed Engelanderholt woont u midden in de natuur, maar tegelijkertijd vlakbij alle voorzieningen die het goede leven zo aantrekkelijk maken. Voor winkels, restaurants, kunst en cultuur gaat u naar Apeldoorn. Andere voorzieningen vindt u in Ugchelen of Beekbergen. De A1 en A50 richting Arnhem en Zwolle bevinden zich binnen 10 autominuten van de locatie. En in Amsterdam, Rotterdam of Düsseldorf bent u binnen een uurtje. Dankzij de centrale ligging van het landgoed kunt u alle kanten op, maar we snappen het ook als u liever thuisblijft. Op Landgoed Engelanderholt kunt u namelijk elke dag groots genieten.

Riante kavels
Verspreid over het bosrijke terrein van Landgoed Engelanderholt liggen twaalf riante kavels waar u kunt bouwen zoals u dat voor ogen heeft. Er zijn woningontwerpen beschikbaar, maar u kunt ook geheel naar eigen wens een woning laten ontwerpen en bouwen. De kaveloppervlaktes variëren van 1.697 tot 3.772 m2 en de prijzen variëren van € 498.000,- tot € 595.000,- v.o.n.

Luxueuze appartementen
De omgeving van Landgoed Engelanderholt is groots en imposant; dat zijn de appartementen straks ook. Het kleinschalige appartementengebouw verrijst in het hart van het landgoed en excelleert in comfort, uitstraling en mogelijkheden. Er komen appartementen met ondergronds een parkeergarage met voor elke bewoner twee parkeerplekken. De statige entree en hoge plafonds in de appartementen (verdiepinghoogtes zijn 2.80 m) versterken dat onnavolgbare gevoel van optimale leefruimte. De appartementen gaan in maart 2021 in verkoop. Meld u aan op de website en blijf op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landgoed Engelanderholt - Kavels en Appartementen
Koopwoningen
28
Prijs vanaf
€ 498.000,-
Type woningen
Appartement, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden