Park Marialust

Apeldoorn - Apeldoorn
Actueel aanbod

€ 400.000,- tot € 1.200.000,-

Over dit project

Toekomstige woningbouwlocaties in Vlijtsepark.

Apeldoorn krijgt er een groene parel bij: Park Marialust. Een fraai plan dat direct aansluit op De Parken en Parksociëteit Marialust. Hier wordt exclusief wonen eindeloos genieten in een groene, parkachtige setting op loopafstand van het centrum.

Park Marialust is het nieuwste deelplan van Kanaalzone Noord. Het plangebied omvat twee deelgebieden: de locatie van de voormalige Remeha fabriek en de locatie De Kwekerij. Deze locaties liggen tussen de buitenplaats Marialust en de Vlijtseweg en worden in nauw overleg met de gemeente herontwikkeld door Loostad Vastgoedontwikkeling. De groene en ruimtelijke kwaliteit van De Parken en Marialust wordt voortgezet in het woningbouwplan en doorgezet in het nog te realiseren Zwitsalpark. Zodat Park Marialust een groen, rustig en sfeervol park wordt waar het heerlijk wonen, leven en genieten is.

Veel groen, waterpartijen, beken en een glooiend landschap vormen de basis voor Park Marialust. Het plan bestaat uit drie kleinschalige luxe appartementengebouwen met ruime appartementen. Daarnaast komen er circa 38 vrijstaande- en geschakelde villa's. Zowel de appartementen als de woningen bevinden zich in het hogere prijssegment. Appartementen vanaf ca. € 400.000,- tot ca. € 600.000,- VON. Penthouses vanaf ca. € 600.000,- tot ca. € 1.000.000,- VON. Geschakelde villa’s vanaf ca. € 575.000,- VON. en de vrijstaande villa’s vanaf ca. € 650.000,- VON.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Marialust
Koopwoningen
88
Prijs
€ 400.000,- tot € 1.200.000,-
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Penthouse, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden