De Crescent West

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Apeldoorn - Apeldoorn
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
132 - 163m2
Kaveloppervlak
58 - 92m2
Inhoud
404 - 478m3
Aantal slaapkamer(s)
5 - 6

Over dit project

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen ontwikkelt in het hart van Apeldoorn, op de hoek van de Hoofdstraat en het Stationsplein het project De Crescent West. Pal tegenover het station worden 30 vrije sector huurappartementen en 14 stadsvilla’s gerealiseerd.

De verkoop van de 14 stoere stadsvilla’s in De Crescent West is gestart.

De stadsvilla’s van De Crescent-West tellen vier verdiepingen. Alle woningen beschikken in de basis over een royale woonkeuken, een woonkamer met prachtige vide, 3 slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte/berging. Enkele woningen beschikken standaard over een dakterras, andere woningen bieden weer diverse uitbreidingsmogelijkheden.

Het ontwerp is afkomstig van het gerenommeerde architectenbureau De Zwarte Hond, met vestigingen in Groningen, Rotterdam en Keulen. De woningen in hartje Apeldoorn hebben een uniek karakter door onder meer de toepassing van mooi metselwerk in combinatie met natuurlijk hout en grote raampartijen. De woningen krijgen een ruimte stadstuin en/of een dakterras, en een eigen berging en parkeerplaats in het besloten gemeenschappelijke binnenterrein.

De verhuur van de appartementen start ca. 4e kwartaal 2021.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Crescent West
Koopwoningen
14
Huurwoningen
30
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Rijwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden