Uddel Aardhuus appartementen

Apeldoorn
Actueel aanbod

€ 279.000,- tot € 279.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
81 - 81m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Heerlijk wonen in Aardhuus
Op de Veluwe aan de rand van het dorp Uddel ligt de nieuwe woonwijk Aardhuus. Gelegen in de directe nabijheid van uitgestrekte bossen van Kroondomein Het Loo met bijbehorende indrukwekkende flora en fauna. In deze ruim opgezette woonwijk wordt een divers scala aan woningen gerealiseerd. Het wordt een gevarieerde wijk met een fantastische ligging: omgeven door natuur, maar met de bewoonde wereld nooit op grote afstand.

Aan de rand van de nieuwe wijk Aardhuus, op ca. 600 meter vanaf de supermarkt, worden 11 appartementen gerealiseerd. Door de gunstige ligging aan de rand van Uddel hebben de appartementen vrij uitzicht op de nieuw aangeplante boomgaard van Aardhuus, de aangrenzende (gras)akker en daarachter Kroondomein Het Loo.

Het ontwerp van het appartementengebouw is van de hand van Mix Architectuur uit Ede. Door de te kiezen voor een hellend dak met keramische dakpannen, een donkere baksteen en de fraaie witte belijning past het gebouw naadloos bij de reeds gerealiseerde woningen van Aardhuus.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Uddel Aardhuus appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 279.000,- tot € 279.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden