Havenpark Fase 3A

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Apeldoorn
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Havenpark bestaat uit 41 huurwoningen en 89 koopwoningen.

Havenpark vormt een schakel tussen de binnenstad en het kanaal en biedt u dus ook het beste van beide. Aan de ene kant de rust en ruimte van de waterkant met zijn fraaie oevers met riet en grasbermen, aan de andere kant de levendigheid van de stad met al haar voorzieningen en gezelligheid.

Het stadse wijkje heeft een eigen identiteit en een gemoedelijke sfeer. Havenpark krijgt een gevarieerd woonaanbod met appartementen, Hof-, Park- en Kadewoningen. Fraaie, ruime woningen waarbij u vrij en groen woont. Parkeren kan op uw eigen parkeerplek op het overzichtelijk en vriendelijk ingerichte achterterrein. Havenpark: een bijzonder stukje Apeldoorn!

In het Havenpark is volop keuze! De eerste Hofwoningen zijn al in aanbouw. De tweede fase is ondertussen ook in verkoop gegaan. De derde fase met Hofwoningen en Havenwoningen wordt ontwikkeld.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Havenpark Fase 3A
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden