Oorspronkelijk Wonen Apeldoorn - cluster 11

Apeldoorn - Apeldoorn
Actueel aanbod

€ 239.500,- tot € 314.500,-

Over dit project

Binnen Oorspronkelijk Wonen onderscheiden wij verschillende woningontwerpen. U heeft in cluster 11 de keuze uit eengezinswoningen en een drie-onder-een-kapwoningen. Alle woningen worden opgetrokken in een tweetal donkere kleuren gevelmetselwerk, waarbinnen creatief wordt omgesprongen met diversiteit door gevelaccenten van onder andere bloemkozijnen, gevelverbijzonderingen en verspringende gevelvlakken. Binnen de context van de omgeving en haar bewoners, is de architectonische uitstraling door middel van materiaalgebruik, kleurenbeeldspraak en detaillering, landelijk/klassiek met een moderne uitstraling en zal het begrip Oorspronkelijk Wonen zich niet alleen beperken tot de woning zelf, maar een bijdrage leven aan een complete en hoogwaardige leefomgeving. et gekozen thema binnen de architectuur van cluster 11 is het concept van de hooiberg. Anders gezegd, de transformatie van de hooiberg is terug te lezen in de architectuuruitstraling van de woningen. De hooiberg van vroeger had 1 functie en was eenduidig en functioneel in gebruik, het hooi bergen. De architectuur kenmerkt zich dan ook in een rustige gevelopbouw en is modern en functioneel vorm gegeven, er wordt hier gewoond. De woningen hebben een strakke baksteenuitstraling als onderplint waarbij de overgang tot de dakrand uitgevoerd wordt in een verduurzaamd donkere Cape cod gevelbeschieting. Alle eindgevels worden eveneens op deze wijze uitgevoerd.Daarnaast kenmerken deze moderne woningen zich door verbijzonderingen in de gevels en de daken. De woningen worden af en toe onderbroken door een Volendammer dwarskap maar ook diverse kleuraccenten geven extra cachet en glans waarmee de woningen zich expliciet onderscheiden. In cluster 11 worden wederom de stedenbouwkundige randvoorwaarden van de gemeentelijke visie onderschreven, de filosofie van Oorspronkelijk Wonen blijft leesbaar. De architectonische uitstraling is functioneel modern eigentijds. Wisselende woningtypologien leveren een complete en hoogwaardige leefomgeving.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oorspronkelijk Wonen Apeldoorn - cluster 11
Koopwoningen
29
Prijs
€ 239.500,- tot € 314.500,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden