Lokaal nieuws donderdag 14 juni 2018

In deze drukke tijden geen gelegenheid voor een nieuwbouwproject? Dan bieden wij u de oplossing!

In Okkenbroek, onder de rook van Deventer en op 10 minuten rijden van de snelweg A1, ligt een zeer goed onderhouden moderne én onderhoudsvrije 2-onder-1 kap woning uit 2009. De woning is onlangs geheel gemoderniseerd en heeft een strak en hoog afwerkingsniveau.

De woning ligt aan een doodlopende straat en de achtertuin is gunstig gelegen op het Zuid-Oosten. Tevens is het grenzend aan een bosperceel voor een heerlijke wandeling. Mocht u er langer op uit willen trekken voor een wandeling of fietstocht, ligt Okkenbroek tevens vlakbij de Sallandse Heuvelrug.

Het object is van de begane grond tot en met de tweede verdieping helemaal tot in de puntjes afgewerkt en erg goed geïsoleerd, het heeft energielabel A.

Op zaterdag 23 juni is er van 11.00u - 16.00u een open huis.  Op deze manier kunt u ongedwongen en zonder afspraak het object gelegen aan de Boerhofstraat 4 in Okkenbroek rustig bekijken. Graag zien wij u dan!

Voor meer informatie, neem contact op met ons kantoor, Siebert Makelaars in Raalte. Via email info@siebertmakelaars.nl of op telefoonnummer 0572-363664. Of kijk op onze website voor meer informatie over dit object.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Apeldoorn.

Aanmelden