Specialisten

Familiebedrijf Kolkman Wonen in Vaassen

Ontvang gratis interieuradvies van Kolkman Wonen!

Familiebedrijven spreken veelal tot de verbeelding en zo is dat ook met Kolkman Wonen. Wat twintig jaar geleden in een schuurtje begon als stoffeerderij is uitgegroeid tot een sterk en professioneel bedrijf waar je terecht kunt voor raamdecoratie, vloeren, zonwering en traprenovatie. De zaak is gevestigd in de Deventerstraat 15A in Vaassen waar je eenvoudig en gratis parkeert voor de deur!

“We geven adviezen, ofwel bij de mensen thuis of hier in de zaak, over al deze aspecten van wonen,” vertelt eigenaresse Annelieke Kolkman. “Samen met de klant kijken we naar de meest functionele en mooiste oplossing voor het juist budget. Stalen mogen uiteraard mee naar huis om bijvoorbeeld de perfecte vloer te kiezen.”

Keuzestress? Vraag Kolkman Wonen om advies.

Op zoek naar raamdecoratie kun je soms door de bomen het bos niet meer zien, er zijn zoveel mogelijkheden. De mensen van Kolkman Wonen helpen je bij het kiezen van een goede oplossing voor elk raam, of dit nu een recht raam is, een schuin raam of bijvoorbeeld een dakraam. Keuzestress? De raambekleding die gekozen wordt, moet functioneel zijn, maar vooral goed voelen en de sfeer bewerkstelligen die de klant wenst. Of dat nu shutters of gordijnen zijn. 

Hetzelfde geldt voor zonwering, dat tegenwoordig in alle soorten en maten verkrijgbaar is. Zonneschermen, rolluiken of screens. De keuze is enorm. En datzelfde geldt voor traprenovatie. Vaak een sluitpost als het gaat om de inrichting van de woning en daarmee een onderschat onderdeel. Een trap maakt zowel functioneel als qua uitstraling een groot deel van het interieur uit. Ook daar is bij Kolkman Wonen volop aandacht voor.

Toe aan een nieuw interieur en weet u niet waar te beginnen? Dubben over welke vloer het beste is en of shutters wel passen? Moet de trap er maar eens aan geloven? “Schroom niet om ons te benaderen,” zegt Annelieke Kolkman. “Nieuwbouw Nederland lezers ontvangen tegen inlevering van bijgevoegde bon gratis interieuradvies ter waarde van 249 euro. We komen bij u thuis of u komt bij ons in de winkel. Samen kijken we naar kleuren, materialen en verschillende toepassingen zodat je huis een écht thuis wordt!”

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.