Specialisten

Hypotheekadvies waarbij JIJ het best uit bent

Voor veel mensen is een hypotheek afsluiten lastige materie. Daarom gaan veel mensen naar een hypotheekadviseur. Deze hypotheekadviseur onderzoekt jouw financiële mogelijkheden en zoekt daar de meest passende hypotheek bij uit. Verder neemt hij/zij jou al het regelwerk uit handen, zodat jij alleen nog maar de handtekening hoeft te zetten en je kunt gaan focussen op wat jij leuk vindt om te doen: je bezighouden met de bouw en inrichting van je nieuwe huis!

Bij Finzie werken we met onafhankelijke hypotheekadviseurs, die altijd het beste voor jou als klant willen. Doordat Finzie geen provisies ontvangt van geldverstrekkers, kunnen zij jou onafhankelijk advies geven. Daardoor kiezen zij de geldverstrekker waar jij ook echt het goedkoopst uit bent met jouw maandlasten. Finzie werkt bovendien met een vast laag bedrag voor hypotheekadvies. Bij je eerste hypotheek ben je niet meer dan €1399,- kwijt (maatwerk uitgezonderd).

finzie apeldoorn

“Als een klant met een glimlach de deur uit gaat, dat maakt mijn dag helemaal!”, vertelt Peter Velthoen van Finzie Apeldoorn. “Bij nieuwbouwprojecten zijn er soms wat moeilijkheden in de financiering, zoals het financieren van meerwerk. Als je daar duidelijkheid over kunt verschaffen en de klant daarmee zo goed mogelijk kunt helpen, dan heb ik een goede dag op het werk.”

Ook John Paul Akkerman van Finzie Deventer wordt er blij van om ingewikkelde casussen op te lossen. “Ik kan veel voldoening halen uit een ingewikkelde casus, waarbij bijvoorbeeld iemand in scheiding ligt maar toch graag een nieuwe hypotheek wil. Als je dat soort casussen voor elkaar krijgt, dan ben ik echt een gelukkig man.”

finzie deventer

Bij Finzie heb je een aantal zekerheden: er zijn geen verborgen kosten, we spreken in duidelijke taal zonder kleine lettertjes en er wordt continu gezocht naar de beste deal voor jou. Het eerste adviesgesprek is gratis en vrijblijvend en kan zowel bij jezelf thuis, in een café, op je werk of zelfs via de webcam.

Naast hypotheekadvies biedt Finzie ook de Finzie Best Uit Garantie. Hiermee wordt continu gecheckt of er geen betere opties zijn voor bijvoorbeeld je verzekeringen en kun je in een app met één druk op de knop bepalen of Finzie de verzekering voor jou mag gaan aanpassen. Hierdoor weet je zeker dat je altijd het goedkoopste uit bent en kun jij je tijd besteden aan zaken die je echt leuk vindt.

P.s. Wij hebben een nieuw blog op onze website over nieuwbouw. Voel je vrij om onze tips te lezen, daar hebben we hem tenslotte voor gemaakt!

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.